020-4700 800
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WOONARK TE KOOP Noorderstraat 17 B 1486MX West-Graftdijk

Vraagprijs €649.000 k.k.
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 14.00 x 5.20 m
  • Bouwjaar: 2001
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 127 m2

Op een idyllische locatie in het pittoreske dorp West Graftdijk ligt aan de Noorderstraat 17B de  comfortabele woonark  *IRIS* aan een royale oevertuin.

De woonark IRIS  werd gebouwd bij ABC-Arkenbouw in 2001 en heeft de afmetingen van 14.00 x 5.20 m, geheel vv. twee verdiepingen dus een totaal woonopperlak van  127 m2. Tel daar bij op een omheinde, fraai aangelegde tuin van ca. 425 m2  en je realiseert je dat je ruimte in overvloed hebt. De woonark heeft gepotdekselde buitenwanden van vezel-cement delen,  hardhouten ramen en kozijnen vv. isoglas en een zadeldak vv. bitumineuze bedekking. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. De ark ligt afgemeerd in een beschutte havenkom samen met twee buurarken, er is een open vaarverbinding met het Noord-Hollands kanaal en het uitzicht is wijds en schiterend.  Aan de waterzijde is een waterterras (5x3m) waaraan een leuke stalen 7 m vlet ligt afgemeerd, vv. een 35 PK NANNI diesel, die bij de koop is inbegrepen. De grondkavel is in huur van de Provincie Noord-Holland, de jaardlijkse huur bedraagt € 945,--. De waterkavel is in huur van het Hoogheemraadschap HHNK, de jaarlijkse vergoeding daarvoor bedraagt € 1.300,--.

INDELING:
Boven een ruime woonkamer met hal en vide, houtkachel en inpandig balkon aan de waterzijde. Woonkeuken met fraaie eiken keuken met hardstenen blad, wi.  een BORETTI fornuis,  losse koel-vrieskast, vaatwasser en wasemkap. Hal met entreedeur, bordes met separate WC.

Beneden: hal met trapkast, separate WC, drie slaapkamers waarvan 2 met inloopkast, washok, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Berging in deel van casco.

Op de liglaats zijn alle nutsaansluitingen aanwezig, de woonark wordt centraal verwarmd, CV-ketel van 2018, rioolaansluiting, aardgas, water en kabel/ telefoonaansluitingen zijn aanwezig.

De tuin is fraai aangelegd met veel vaste planten, struiken en bomen. Er is een elektrisch bedienbaar hek tbv. parkeren op eigen erf. Er staat een stalen containerschuur en er is een afdak. Voor gasten is er nabijgelegen een ruime P-plaats.

Dit alles op ca. 20 autominuten van Amsterdam! Openbaar vervoer op 1 minuut van de ark. Bent u de drukte van de grote stad zat? Dan ligt hier uw kans om heerlijk rustig te wonen met de genoegens van de stad op korte, bereikbare afstand!

Oplevering in overleg, geen overdrachtsbelasting verschuldigd!

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: 425
  • Liggeld: € 2.245,--/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>