020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP Joan Muyskenweg 2 D 1096 CJ Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 21,40 x 6.10 m
  • Bouwjaar: 2016
  • Aantal kamers: 3
  • Woonoppervlakte: 106 m2

Moderne drijvende woning op een superlocatie aan de Amstel nabij de Utrechtse Brug!

Deze in 2016 gebouwde, unieke waterwoning heeft een moderne signatuur, is fraai afgewerkt en naar hedendaagse normering gebouwd. Het netto woonoppervlak meet 106 m2 bovendien is er een fraai waterterras van ca. 38 m2 en een schuurtje van ca. 6 m2 aan de wal. De woning is ontworpen voor de huidige bewoners en heeft 1 slaapkamer maar er bestaat de mogelijkheid om het, dmv. schuifdeuren af te sluiten, zitgedeelte tegenover de keuken tot tweede slaapkamer om te bouwen. Door de hele woning liggen gevlinderde woonbeton-vloeren met vloerverwarming als hoofdverwarming, het interieur is mooi licht en strak afgewerkt. De ramen en kozijnen zijn van donkergrijs geanodiseerd aluminium en voorzien van HR++ beglazing.

De waterbeleving is door de grote ramen optimaal, het uitzicht over het  brede gedeelte van de Amstel en op een van de weinige stukjes skyline van Amsterdam is fenomenaal.  Deze comfortabele waterwoning ligt op een heerlijk zonnige ligplaats aan de rand van de stad maar toch op minder dan een kwartier fietsen, via een autovrije  fietsroute, naar het centrum. Met de restaurants, winkels en supermarkten in de Rijnstraat op loopafstand. Parkeren geschiedt op een speciaal voor de woonbootbewoners gerealiseerde parkeerplaats (altijd plek). Er is geen overdrachtsbelasting van toepassing!

De bewoners aan het woord:
Monique ontdekte deze plek toen ze aan het werk was op de Parade. Daar op het water wonen, dat zou wel niet tot de mogelijkheden behoren. Twee jaar later, toen we ons mooie huis in Haarlem al aan het verkopen waren om dwars door Europa een nieuwe woonplek te vinden, vonden we een oude woonark om te vervangen. Precies tegenover de plek waar Monique eerder stond. Na twee jaar wonen op die oude ark en bijna vijf jaar op de voor ons gebouwde nieuwe, weten we dat het een goede keuze was. Wij wonen hier fantastisch. Edoch, die eerdere droom bleef ook. We gaan opnieuw op reis, op zoek naar een plek in Frankrijk. Je kunt niet alles tegelijk hebben, maar als je nog tijd hebt, wel allebei. We hopen dat de kopers van onze fantastische ark hier net zoveel plezier en woongenot zullen ervaren als wij hebben gedaan, deze plek staat voor altijd in ons geheugen gegrift!

Oplevering in overleg, richtlijn: voorjaar 2022.

EXTRA INFORMATIE

  • Tuin/schuur: oeverstrookje
  • Liggeld: geen
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>