020-4700 800
Verkocht
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

WATERWONING TE KOOP IJburglaan 357 1086 zj Amsterdam

Verkocht
  • Casco: Beton
  • Afmeting: 9.20 x 6.80 m
  • Bouwjaar: 2009
  • Aantal kamers: 5
  • Woonoppervlakte: 155 + m2

Comfortabele waterwoning 155 m2 + 20 m2 dakterras aan de IJburglaan 357 Waterbuurt West Steigereiland, Amsterdam IJburg, nu in de verkoop!

In slechts  ca. 10 minuten met de IJ-tram naar het Centraal Station, op een zonnige locatie in de Waterbuurt West ligt de waterwoning *La Scatola Grigio*, gebouwd in 2009 bij ABC-Waterwoningen. Deze wonijng behoort tot het grootste van de drie types, ligt solitaire en heeft een netto woonoppervlak van 155 m2 en een dakterras van 20 m2. De woning verkeert in goede staat, heeft een moderne keuken met ingebouwde apparatuur, een royale eetkamer, separaat toilet en entreehal op de begane grond. Beneden zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met ruime inloopkast, technische ruimte en een ruime badkamer met ligbad, separate douche, WC en wastafelmeubel. Op de verdieping is een ruime woonkamer met gasgestookte sierhaard en toegang tot het dakterras op het zuiden. De woning is onderhoudsvriendelijk gebouwd,  de gevelbekleding bestaat uit gepotdekselde eternit sidings en kunststof profielen, de vele ramen/kozijnen zijn van kunststof. De woning is goed geisoleerd en wordt centraal verwarmd.

De waterkavel is in erfpacht uitgegeven, de jaarlijks te indexeren canon bedraagt € 4.320,-- en is fiscaal verwerkbaar. Er bestaat de mogelijkheid om voor ca. € 25.000 KK een parkeerplaats bij te kopen in het Kadegebouw. Over de waarde van de waterkavel is ovedrachtsbelasting verschuldigd.  Oplevering per direct mogelijk.

EXTRA INFORMATIE

  • Liggeld: erfpachtcanon € 4320/jaar
Naar Boven

LOCATIE EN ROUTE

image

UW MAKELAAR

  • Harald Falkeisen
  • 06 - 55 71 21 42

AAN- EN VERKOOP ZONDER RISICO

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd makelaar en taxateur

Lees meer >>